EICMA- ATV Huset på plats på världens största MC Mässa

En himla bra blogg om fyrhjulingar, ATV och QUAD samt off-road

EICMA- ATV Huset på plats på världens största MC Mässa

13 november, 2013 ATV Tillbehör 0

I helgen som var besökte Robin och Christian på ATV Husets reservdels och tillbehörsavdelning Milano där världens största MC Mässa, EICMA, anordnas vart annat år. Årets mässa var större än någonsin med drygt 1500 utställare i sex stycken mässhallar utspritt på ett 280.000 kvadratmeter stort område. Över en halv miljon människor besökte 2013 års upplaga av mässan, något som kan jämföras med MC mässan ” På två hjul” som anordnas i Sverige årligen och som drar ungefär 50000 besökare. Det fanns alltså en hel del att kolla på och vi tänkte bjuda er på ett litet smakprov i bildgalleriet nedan. Vår huvudsyssla må vara fyrhjulingar men vårt motorintresse sträcker sig bredare än så och det fanns mycket annat roligt att kolla på, något som var roligt att se var märken som man kanske inte kunde tänka sig som speciellt stora fanns representerade i några av mässans största montrar. Exempel på det är Kymco ATV, UTV och Mopeder och LS2 Hjälmar.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.