Arctic Cat 700 TRV Med Warn Plogpaket

En himla bra blogg om fyrhjulingar, ATV och QUAD samt off-road

Arctic Cat 700 TRV Med Warn Plogpaket

20 oktober, 2014 Arctic cat Arctic Cat ATV ATV & UTV 0

Arctic Cat TRV 700 klar för leverans, grymt redskap för vinters snöplogning. Med extra plats för passagerare är TRV modellerna från Arctic Cat perfekta för dig som vill ta med dig någon på turen, tack vare att maskinen kommer som traktorregistrerad får den framföras på allmän väg med AM eller B körkort. Warn Pro Vantage Koniskt frontmonterat plogpaket med Warn Pro Pivot elektronisk vinkling samt Warn Slack Controll kit utgör den optimala kombinationen för dig som tar snöplogningen på allvar och endast nöjer dig med det bästa! Den koniska plogen lämpar sig bra för alla typer av plogning men utmärker sig då du behöver ploga en lång väg eller parkeringsplats då den skjuter snön längre bort, den elektroniska plogvinklingen gör arbetet enklare då du slipper hoppa av fyrhjulingen varje gång du skall ändra vinkel på plogbladet, nu sköts det enkelt från förarplatsen. Lika enkelt är det att höja och sänka plogbladet och med Warn Slack Controll kit så behöver du inte oroa dig för att höja eller sänka plogen för långt, sensorerna som ingår i detta kit stänger av vinschen när plogen når sitt övre eller undre läge, hur smidigt som helst!

Hasplåten från SPOP täcker hela underredet samt A-Armarna och är tillverkad i 4mm aluminium, ett måste för skogskörning!

Vidare är maskinen utrustad med Symtec 2-Zons hand och tumvärme för att slippa frysa om händerna under snöplogningen, ställ värmen i tummen och handtagen individuellt i fem steg på kontrollboxen på styret. Även Warns fjärrstyrning till vinschen fram har monterats för att kunna manövrera vinschen en bit bort från fyrhjulingen.

Med detta paket kommer kunden som köpt maskinen klara snöplogningen i vinter med bravur och har på köpet en otroligt rolig maskin att nöjesåka med när humöret faller på!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.