Arctic Cat Wildcat 1000 Fullutrustad

En himla bra blogg om fyrhjulingar, ATV och QUAD samt off-road

Arctic Cat Wildcat 1000 Fullutrustad

22 oktober, 2014 Arctic cat Arctic Cat ATV ATV & UTV 0

Fetare blir det inte! Arctic Cat Wildcat 1000 är en helt vansinnig maskin, 1000 kubiks motor som levererar över 90 hästkrafter, otrolig fjädring som klarar alla sorters terräng exemplariskt och den kommer som vägreggad och får köras på allmän väg med B-Körkort.

Detta är ett monster utöver det vanliga, i sportstolarna sitter man som klistrad och tack vare att man sitter så lågt är väghållningen och känslan i maskinen helt enorm, Arctic Cat Wildcat 1000 har en Automatisk CVT låda med Arctic Cat Rapid Response Clutch för maximal acceleration, du kan välja mellan hög, låg eller backväxel vilket gör manövreringen enkel. Med lågväxeln kan du till och med arbeta med maskinen om skulle få för dig detta! fyrhjulsdriften och diffspärren är elektroniskt i och urkopplingsbara med ett knapptryck, bakhjulsdriften använder man om man vill sladda!

En otrolig maskin som är lika rolig att köra som den är grym att titta på!

Detta exemplar är extrautrustat med hasplåtar, och frontmonterad vinsch.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.