Nya ATVHUSET.SE

En himla bra blogg om fyrhjulingar, ATV och QUAD samt off-road

Nya ATVHUSET.SE

19 november, 2014 Om oss Uncategorized 0

NYA ATV HUSET.SE

ATVhusetwebb

Har du sett? Vi har lanserat vår nya hemsida!

Vi är såklart supernöjda och tycker att det är fantastiskt roligt med en ny hemsida, men frågan är vad tycker du?

I slutändan är det ju du som användare som kommer sitta och spana på nya fyrhjulingar, leta efter reservdelar när något gått sönder eller fundera på en ny vinsch eller ett plogblad. Och hur fungerar vår sida för dig då?

Vi uppskattar all feedback, bra eller dålig, som kan få oss att skapa en bättre sida för dig som användare. Därför får du nu ett premiärerbjudande som du kan nyttja i vår webbshop, surfa in på www.atvhuset.se och se vad du tycker, hittar du något skojj kan du använda rabattkoden nedan vid beställning i webbshopen så får du 15% rabatt på din order! Lämnar du dessutom en kommentar med något du tycker är bra eller något vi kan göra bättre så skickar vi med en liten present i din order som tack!

Prova-På -Vår-Nya-Webbshop-Rabattkod -15%
Ange : 
ATVHUSETWEBB  i kassan så dras rabatten av från din order!

Rabattkoden gäller tom 30/11-14 och en gång per användare.


Nya Funktioner:

I vår nya webbshop har vi försökt att dra lärdom av de år vi har sålt reservdelar och tillbehör på nätet för att ta fram en sida där det är enkelt att hitta det man söker!

Ta en titt på några av funktionerna nedan!


ATVhusetwebb2

 

Nytt reservdelssök ”Hitta Reservdelar” och ” Hitta Tillbehör”

Nu kan du sortera fram rätt reservdelar och tillbehör till din ATV med vår reservdelssökfunktion. Välj ditt märke, årsmodell och modell i listorna så får du fram alla delar som passar på din ATV!

I dagsläget finns inte precis alla märken och modeller tillgängliga men vi uppdaterar registret löpande och fyller på med nya modeller! Saknas din maskin? Vi har säkert delar ändå, maila oss på tillbehor@atvhuset.se så hjälper vi dig!

Hitta reservdelar direkt, Klicka här!


ATVhusetwebb3

Filtrera fram rätt saker!

Till vänster i artikelkategorierna så hittar du olika filter, med dessa kan du sortera fram exakt vad du söker efter så att endast saker som intresserar dig visas. De flesta kategorier där det finns liknande produkter med olika funktioner har denna filter funktion, du kan tex filtrera på registreringsform, kubikstorlek, bredd på plogblad, styrka på vinsch eller storlek på hjälm!

Denna funktion finns än så länge endast i dator och surfplatta men kommer till mobil inom en snar framtid.

Hitta rätt ATV för dig, klicka här!


 

ATVhusetwebb4Skapa Konto!

Nu kan du enkelt skapa ett konto hos oss, skapar du ett konto kan du bland annat spara din leveransadress så att du inte behöver skriva in den varje gång du beställer, din varukorg sparas så att du kommer ihåg vad det var du kollade på sist, du kan även se dina beställningar, välja om du vill prenumerera på nyhetsbrev och editera dina adressuppgifter.

Skapa Konto Idag, Klicka här!


 

ATVhusetwebb5

 

Guider och Tips!

Vi har sammanställt en sida på kundtjänstsidan med alla våra guider och tips som vi har tagit fram under åren. Nu kan du enkelt gå in här och lära dig lite mer om olika saker som kan vara bra att veta inför tex ett ATV köp eller om man letar efter ett plogpaket till sin fyrhjuling!

Klicka här för att komma direkt till sidan med guider och tips!


 

ATVhusetwebb6

 

Teknisk Data Tabell

Nu har nästa alla produkter som är lite mer avancerade en tabell med sina tekniska data inlagt så att du snabbt och enkelt kan få reda på rätt information om produkten.

Jag vill se ett exempel!

 


 

ATVhusetwebb8

Sprängskisser

Vi har en ny sida för sprängskisser! På atvtillbehor.se kan du enkelt ladda ner sprängskisser på de flesta fordon vi säljer och tidigare har sålt. Vi tillhandahåller reservdelar till alla fordon vi säljer och tidigare har sålt och nu kan du enkelt ladda ner sprängskissen på ditt fordon, leta upp reservdelen du söker och kontakta oss via formuläret på sidan så får du snabbt pris och leveransuppgifter.

Klicka här för att komma till sprängskisser

 


 

 

ATVhusetwebb7

 

Men det saknas ju massa saker?

Många gamla användare av vår hemsida uppmärksammar säkert att vissa saker saknas på den nya sidan, vi har valt att satsa 100% på att få igång ATV sidan först och främst och därför saknas mopeder och släpvagnar bland annat. Det vi jobbar på just nu och som kommer att komma upp på sidan inom en snar framtid är:

  • Mopeder, en nya sida enbart för mopeder kommer under början av 2015, för närvarande kan du läsa mer om våra mopeder här.
  • Släpvagnar ( bil ), det kommer även en separat sida för släpvagnar under början av 2015, läs mer om vårt sortiment så länge här.
  • Mopedbilar, Mopedbilar ligger kvar på mopedbilshuset.se men kommer liksom moped och släpsidan uppdateras under början av 2015.
  • Sprängskisser, framöver kommer en komplett sida med sprängskisser på nästan alla fordon vi säljer och har sålt att komma upp, tills vidare kan vi tillhandahålla sprängskisser och Verkstadshandböcker på USB stickor mot en mindre summa. Läs mer här!

Saknas något annat? Kom gärna med synpunkter om det är något som du saknar eller som du tycker att vi kan göra bättre! Alla synpunkter mottages tacksamt, maila oss på tillbehor@atvhuset.se 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.