Ny knapp på CF väg ✅

En himla bra blogg om fyrhjulingar, ATV och QUAD samt off-road

Ny knapp på CF väg ✅

11 november, 2018 ATV & UTV 0

För er som inte sett så har det tillkommit en knapp på alla väg registrerade CF Moto.

Knappen sitter på höger kontroll där man styr fyrhjulsdrift och diffspärr. Den nya blåa knappen kan du kontrollera den nya diffen som sitter bak. Där kan du styra ifall du vill att maskinen bara skall driva på ena bakhjulet. Smart för dig som kör mycket på väg, eller för dig som genar över gräsmattan, då den river upp mindre.

Dessa maskiner finns som vägregistrerade man kan även beställas som terräng. Stora fördelen som jag ser det är att denna maskin är väldigt snäll för dig som passerar gräsmattan i trädgården när du är ute och grejar. Funktionen finns på för CF Moto C Force 450 och 520.

Det är även nya dekaler 👌

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.