Mc mässan Eicma Milano 2019

En himla bra blogg om fyrhjulingar, ATV och QUAD samt off-road

Mc mässan Eicma Milano 2019

8 november, 2019 ATV & UTV Uncategorized 0

Här kommer lite bilder och en rapport från MC mässan i Milano. Helt klart är Italien bäst på att anordna mc mässor. Extremt stort utbud av fordon. Som vanligt är focus på motorcyklar, extra kul är det stora utbudet av el fordon.

Några nyheter inom fyrhjulingar var det ändå. Bland annat nya maskiner från CF moto med ny design. Och oväntat passade Segway på att lansera maskiner inom både ATV och UTV. Med focus på hybrid, bensin och el kombinerat. Bra initiativ tycker vi.

CF MOTO Z Force 1000

CF moto visar upp sin nya design på Z force 1000 som beräknas komma till under 2020, oklart när. Helt ny maskin som såg riktigt fin ut.

CF Moto Z Force 1000

Hytt från DFK Cabs

Tjeckiska DFK presenterade sin nya hytt som är tänkt att monteras på en CF Moto 850. Grym hytt för dig som plogar mycket eller tillbringar mycket tid ute på vintern och vill ha skydd från väder och vind. Riktig ruta med vindruta torkare och uppvärmt glas. Går att beställas från och med december 2019. Kontakta oss för pris.

Elfordon

Utbudet av elfordon har verkligen exploderat. Det finns nu massor av tillverkare av olika sorters fordon. I princip alla tillverkare har något el fordon i pipen. Uppenbart är att det blivit mycket enklare att ta fram nya modeller för många mindre tillverkare, eftersom de kan köpa färdiga motorer och styrenheter från exempelvis Bosch och slippa allt med konstruktion av motorer och avgastester mm. Och bara fokusera på funktion och design.

Elfordon är framtiden gällande transporter. Det ser vi själva i det stora intresset som finns kring elmopeder. Där i idag säljer mycket av både Niu och Super Soco.

Årets nyhet Segway UTV och fyrhjuling

Årets nyhet är helt klart att Segway redan sommaren 2020 kommer att starta försäljningen av sina Hybrid maskiner, antar att de startar i USA där marknaden för UTV är enorm.

Deras koncept består av en kombination av el och bensin för sina fordon. Det kommer en motor på 570 kubik med assistans av el samt en 1000 kubiks motor med el. Den stor motorn har en 2cylindrig motor med en permanent magnet synchronous motor som tillsammans ger 181 hästkrafter och 249 Nm

Se filmklipp på vår Youtube kanal klicka här

Super Soco TC Max

Våren 2020 kommer Super Soco TC Max.

SUPER SOCO har utvecklat en ny motorcykel som drivs med el. Här får du en mycket prisvärd motorcykel med låga driftkostnader. Super soco har nått försäljningsframgångar med sin TC modell och utvecklat den vidare till denna motorcykel. Perfekt fordon för dig som skall pendla billigt till jobbet eller till dig som bara tycker det är trevligt att sväva fram ljudlöst.

Den nyutvecklade högeffektiva central monterade motorn med toppeffekt på hela 5000watt och 180 Nm. Motorn som man har centrerat till mitten av fordonet, för över kraften till bakhjulet med en drivrem. Underhållsfritt. Viktfördelningen blir optimal genom den centrerade placeringen.

Blandade bilder

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.